Ένα κορίτσι για την πόλη στο καλύτερο το πρωί του Σαββάτου

ένα ευτυχισμένο κορίτσι για την πόλη.
Το περασμένο Σάββατο είχα το καλύτερο πρωί και το αστείο είναι, δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερα επαναστατικό ή καταπληκτικό. Μόλις πέρασα μερικές ώρες κάνοντας πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλά. Το ένα μετά το άλλο, πίσω στην πλάτη. Ήταν ένας χρόνος Loooong από τότε που είχα ένα τέτοιο πρωινό.

Ήταν πραγματικά μόνο τυχαία τυχαίο, επειδή ο El Hub αποφάσισε να πάρει τον Connor στην πρώτη της ταινία, οπότε έφυγαν από το σπίτι στις 10 π.μ. να παρακολουθήσουν τις νέες παππίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με έφυγα στις δικές μου συσκευές, η πρώτη μου σκέψη ήταν “, θα έπρεπε πιθανώς να καθαρίσω το μπάνιο και στη συνέχεια να οργανώσω το ντουλάπι και να πληρώσω μερικούς λογαριασμούς.” Ευτυχώς, ήρθα στις αισθήσεις μου πριν ήταν πολύ αργά και αναθεωρήθηκε το σχέδιό μου για να “Eff it”. Αντ ‘αυτού, όλα που έκανα για τις επόμενες τρεις ώρες ήταν κάτι που με κάνει ευτυχισμένο.

Έτσι έτρεξα λίγα μίλια στο διάδρομο, έκανα ένα βίντεο Pilates και πήρε ένα ντους.

ΠΕΣ ΤΙ? Yup, συνήθως πρέπει να περιμένω λίγες ώρες (καθώς ο ιδρώτας στεγνώνει στο δέρμα μου και αισθάνομαι προοδευτικά το crustier) μετά από μια προπόνηση πριν μπορώ να ντους επειδή υπάρχει συνήθως κάτι που πιέζει να παρακολουθήσει, όπως το έργο ή να απαντήσει σε ένα email ή να κάνει το μεσημεριανό Καθαρισμός κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτή τη φορά, έπαιξα λίγο Lizzo, πήδηξε στο ντους, τραγούδησε, έκανε μια μάσκα μαλλιών (Gasp) και ξυρισμένο. Τότε έβαλα τζιν, ένα μπλουζάκι χωρίς τρύπες σε αυτό (αναστενάζοντας, αυτή είναι η ζωή μου τώρα) και σκουλαρίκια στεφάνης.

Επίσης, έβλεπα τα κτυπήματα μου, έβγαλε τα φρύδια μου και κερωμένα τα άνω μαλλιά μου. Και έκανα πραγματικά τα νύχια μου – τόσο τα δάχτυλα όσο και τα δάκτυλα! (Essie gel-couture σε προ-show jitters)

Στη συνέχεια, αντί να βάζετε αντηλιακό και να τελειώσω την πόρτα για να εκτελέσετε μια γρήγορη δουλειά, γεμάτα τα φρύδια μου, καμπυλλιώσω τις βλεφαρίδες μου, και, αντί να βάζουν το συνηθισμένο γυμνό χείλος, βάλτε το κορίτσι της Mac για την πόλη.

Επίσης, σπρέχνα ένα ψεκασμό άρωμα (Byredo Gypsy Water, ο παλιός μου φίλος) για πρώτη φορά σε ηλικίες.

Σοβαρά, δεν μπορώ να αρχίσω να εξηγήσω πόσο καταπληκτικό αισθάνθηκε.

Ο άνθρωπος, όταν οι άνθρωποι λένε ότι όλα αλλάζουν αφού έχετε παιδιά, δεν παίζουν. Είναι δύσκολο να χρειαστεί κάποιος άλλος όλη την ώρα. Θέλω να πω, δεν θα το εμπόριο αυτή τη φάση της ζωής για οτιδήποτε, και ξέρω ότι είναι φευγαλέα, αλλά ήταν τόσο ωραίο να νιώθω σαν να μου αρέσει η ζωή μου από την προ-μωρό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές φορές θα πιάσω μια ματιά στον εαυτό μου στον καθρέφτη οπίσθιας όψης στο αυτοκίνητο και σκεφτείτε, “ποιος είναι ο heck αυτό το άτομο;” Δεν την αναγνωρίζω, εκτός από κάθε φορά που κάθε φορά, όπως το περασμένο Σάββατο, θα δω τον εαυτό μου και να σκεφτώ, “Εκεί είμαι! Την ξέρω!”

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Διαμάντι στο τραχύ ή κρυμμένο κόσμημα; Το νέο smashbox στο βράχο εικόνα Op Shadow Shadow Luxe συνδυασμός είναι και τα δύο!Διαμάντι στο τραχύ ή κρυμμένο κόσμημα; Το νέο smashbox στο βράχο εικόνα Op Shadow Shadow Luxe συνδυασμός είναι και τα δύο!

Χρησιμοποιώντας το νέο smashbox στο συνδυασμό βράχων ($ 42) Βασικά, αν ένας διαρρήκτης ομορφιάς έστειλε ένα οχυρωμένο κατάστημα διαμαντιών που επίσης αποθηκεύει το κοσμηματοποιημένο σκιά ματιών καθώς και στη συνέχεια