Πάρτε μου μια πορτοκαλί σόδα, stat! Ή, η λάμψη των χείλων στο ποπ

όπως η Fanta, υπάρχει κάτι ανθρακούχο καθώς και φυσαλίδες καθώς και αναζωογονητικό για το POP!, Αυτή η πορτοκαλί χείλη από το Thebalm.

Ονομάζεται Checked έξω τα χείλη μου χείλη χείλη στο ποπ ($ 15), καθώς και κάνει τα χείλη να μοιάζουν σαν να έχουν ζωγραφιστεί με ένα popsicle, καθώς και στη συνέχεια επικαλυμμένα με ένα λάκκο υψηλής λάμψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι τόσο αργά για να δοκιμάσετε την πορτοκαλί τάση των χειλιών, ο φίλος μου. Αν θέλετε, ωστόσο, να μην το έχετε, το ποπ είναι ένα γλυκό, καθώς και δεν είναι γεμάτο τρομακτικό πορτοκάλι, μέθοδος για να δοκιμάσετε την εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το POP είναι μέτρια χρωματισμένο καθώς επίσης, έχει επίσης μια υγιή δόση ροδάκινο σε αυτό επίσης, οπότε δεν είναι ευθεία πορτοκαλί.

Θα δηλώνω ότι είναι πραγματικά λιγότερο σαν η πορτοκαλί σόδα, καθώς και πολύ περισσότερο σαν ένα αναβράζον μιμόζα.

MMM, Mimosas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Όταν εφαρμόζετε υγρό θεμέλιο, δώστε πάντα αρκετό χρόνο για να ρυθμίσετε πριν από την εφαρμογή σκόνηςΌταν εφαρμόζετε υγρό θεμέλιο, δώστε πάντα αρκετό χρόνο για να ρυθμίσετε πριν από την εφαρμογή σκόνης

εδώ είναι κάτι που βοηθά όταν εφαρμόζω υγρό θεμέλιο: ya πρέπει να το δώσω χρόνο. Πάντα να το δώσετε αρκετό χρόνο για να ρυθμίσετε προτού να μεταβείτε με τη σκόνη,