Μακρύς online μήκος, ανελκυστήρας καθώς και ο μεγάλος αγώνας ενάντια στα ζόμπι! Noir Couture ανθεκτικό στο νερό Μάσκαρα από το Givenchy

Γεια σας, ανυψωμένο βούληση! Αυτό είναι εγώ χρησιμοποιώντας δύο παλτά του Givenchy Noir Couture ανθεκτικό στο νερό μάσκαρα (ένα μακροπρόθεσμο προϊόν στη γραμμή του Givenchy) στις άνω βλεφαρίδες μου …
Αυτή ήταν η μάσκαρα που χρησιμοποιούσα όταν είχα δει το περπάτημα Dead Mid-Season Finale την περασμένη Κυριακή, καθώς και από τη στιγμή που τελείωσε η εκπομπή, είχα ήδη χρησιμοποιήσει, ΟΗ, 8-9 ώρες.

Με αυτό το σημείο, κατάλαβα ότι μου άρεσε ακριβώς πόσο σταθερά κράτησε καθώς και να σηκώσει τις κυρτωμένες βλεφαρίδες μου καθώς και ακριβώς πόσο καλά χωρίστηκε καθώς ορίζεται (ήθελα λίγο πολύ πιο ογκώδη / πάχος, όμως), ωστόσο ειλικρινά, Δεν περίμενα να το δοκιμάσω επίσης για αδιάβροχο-ness εκείνη την ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εισάγετε το περπάτημα Dead Mid-Season Finale …

Εάν δύο στρώσεις αυτού του είδους μπορούν να υπομείνουν ένα απρόβλεπτο 15λεπτο σε σχήμα κλάματος χωρίς οποιοδήποτε τύπο λεκάνης, τρέξιμο ή απολέπιση, τότε είναι εντάξει από εμένα, ακόμα κι αν η τριών σφαίρα καθαρό παίρνει κάποια να χρησιμοποιηθεί.

Ελέγξτε ότι το καθαρό κεφάλι … Kinda τρελός, δεξιά;!
Επιτρέψτε μου να το βάλω με αυτόν τον τρόπο: την πρώτη φορά που πήρα το noir couture στις γραμμές μου, κατέληξα να αφήνω τα big-honkin ‘flacks της μάσκαρας στα καπάκια μου, καθώς και κάτω από τα μάτια μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Πιστεύω ότι ήταν εν μέρει εξαιτίας του ακριβούς πόσο συνηθισμένο έχω καταλήξει να είμαι σε τυχαία ρίψη σε ένα ζευγάρι παλτά από μακρά μάσκαρα από κλαίνες, που έχω χρησιμοποιήσει πολύ πρόσφατα, χωρίς να το πιστέψω πραγματικά.

Μνήμη μυών – καταλαβαίνετε ακριβώς πώς είναι.

Τελικά, σκέφτηκα ότι έπρεπε να κρατήσω το σφαίρα του Noir-Studed καθαρό σε μια δροσερή γωνία για να αποφευχθεί η χτύπημα του δέρματός μου. Παρέχεται μερικές εβδομάδες … θα καταλήξει πιθανότατα να είναι η δεύτερη φύση.

Και για τα τεμπέληδες μεταξύ μας, εξαλείφοντας αυτά τα πράγματα χρειάζεται κάποια προσπάθεια επειδή είναι πραγματικά προσκολλάται σε βλεφαρίδες. Πρέπει να προχωρήσω τα τεράστια όπλα (ένα καθαρισμό μακιγιάζ μακιγιάζ με βάση το πετρέλαιο) εκτός από το ρουτίνα καθαριστικό μου, το οποίο είναι ο τύπος ενός πόνου, ωστόσο, υπόθεση ότι είναι το εμπόριο για αυτό το είδος της ανθεκτικότητας.

Σίγουρα αυτή η μάσκαρα μπορεί να είναι μια μεγάλη σε σχήμα για σας αν σας αρέσουν οι μάσκα υψηλότερου άκρου με γυαλιστερό φινίρισμα, μεγάλο μήκος, διαχωρισμό καθώς και ανύψωση. καθώς και ένα σκληρό-as-nails, το οποίο θα υπομείνει το νερό καθώς και τα δάκρυα.

Γυμνά βλεφαρίδες στα αριστερά καθώς και δύο παλτά του noir couture στα δεξιά
Μου αρέσει … αλλά δεν είναι η τελική εξυπηρέτηση, η εξυπηρέτηση όλων των ανθεκτικών στο νερό Mascara δεινά, δεδομένου ότι θέλω πολύ περισσότερο πάχος. Θα εξακολουθώ να φτάνω σε αυτό κάθε φορά που σε μια στιγμή, καθώς και να είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, ιδιαίτερα όταν θέλω μια πραγματικά ανυψωμένη μπούκλα, η οποία είναι μια μέθοδος που είναι ca-ray-zaaaay καλό!

Noir couture σε μαύρο βελούδο (υπάρχει επίσης η δεύτερη σκιά που ονομάζεται μοβ βελούδινο που δεν έχω δει, ωστόσο, είμαι συναρπαστικός από την έννοια του)
Συστατικά

Ο μοντέρνος σωλήνας
Προτείνεται ιδιαίτερα αν βλέπετε ποτέ τις εκπομπές ζόμπι που είναι Unafraid για να σκοτώσετε τους αγαπημένους χαρακτήρες ή αν είστε PMS-ING, καθώς και ικανοποιημένος να σκάψει σε δάκρυα σε οποιαδήποτε στιγμή. Ή και τα δύο. Που μπορώ ή δεν μπορώ να είμαι όταν βλέπω το περπάτημα νεκρό.

Σοβαρά, πιστεύω ότι μπορώ να απαιτήσω θεραπεία για να ανακάμψει από αυτό το επεισόδιο … αν την απαίτηση να μιλήσετε γι ‘αυτό – από τότε που το κάνω! – Με χτύπησε στα σχόλια, καθώς και μπορούμε να συζητήσουμε για το τέλος της αθωότητας της νεολαίας, την απώλεια της ηθικής πυξίδας του Show, η ματαιότητα όλων των … και αυτοί οι πεζοπόρους του Frickin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανθρωπότητα χρειάζεται σοβαρά μια νίκη εδώ. Απλά δεν μπορώ … * Sniffs *

Τιμή: $ 32
Διαθεσιμότητα: Προσφέρεται τώρα στους μετρητές Givenchy καθώς και στο Διαδίκτυο στο Givenchybeauter.com
Μακιγιάζ, καθώς και βαθμολογία Blog Charm: B

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post