Unsung μακιγιάζ ήρωες: Φορτιστές συνδυασμός σκόνης φόρμουλα σε Blushing Berry

γιατρούς Συνδυασμός σκόνης φόρμουλα σε Blushing Berry

Σχετικά με τον Συγγραφέα
Η συμμόρφωση με την δημοσίευση των επισκεπτών γράφτηκε από τον Jenn Coyle του Hellobrio.com. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τον Jenn στο Twitter, το Facebook, Pinterest, Instagram, Google+, Etsy, καθώς και την κοινωνία6.

Αυτή είναι μια ιστορία για την αγάπη …

Ξεκινάει με μια νεαρή γυναίκα που ανακαλύφθηκε νωρίς για το ότι το κοκκινίλα ήταν απαραίτητο στο καθεστώς της. μια κινητήρια δύναμη στη ζωή της. Ξεκίνησε αργά, χρησιμοποιώντας ό, τι η μητέρα της βοήθησε να επιλέξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια μέρα, αποφοίτησε από το Cover Checkers των γυναικών στους γιατρούς τύπου Blushes. Αυτό το τεράστιο βήμα σημείωσε την έναρξη της εθισμού του – επιλέγοντας να ξοδεύουν προς τα πάνω από $ 10 σε ένα ρουζ όταν υπήρχαν εντελώς μεγάλες κοκκινίσεις για $ 3 ή $ 4. Σε αυτό το σημείο, δεν υπήρχε πίσω. Αυτή η γυναίκα ήταν απελπιστικά όπως με αγάπη κοκκινίζει.

Χρόνια αργότερα, η δηλούμενη γυναίκα ήταν “γύρω από το παροιμιώδες μπλοκ. Τώρα ένας γνώστης, αγοράζοντας ποικιλίες από φθηνό-φθηνό σε φαρμακείο στο High-End, είχε μεγάλο αριθμό κοκκινίσεων στη συλλογή της.

Ζητώ συγγνώμη για τη λήψη φιλοσοφικών μαζί σας, ωστόσο, ακριβώς εδώ πηγαίνει: δηλώνουν πότε ένα άτομο έχει και πολλές επιλογές, το άτομο μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται παράλυτο όταν απαιτείται να αποφασίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Κατά τη διάρκεια αυτού του τύπου εσωτερικής αναταραχής, είναι χαρακτηριστικό να βλέπετε ένα άτομο να επιστρέψει πίσω σε αυτό που αισθάνεται πιο άνετη σε αυτήν. Ορισμένοι ξένοι επισημαίνουν αυτό το φαινόμενο, “κολλήσει σε ένα rut”. Άλλοι το αναγνωρίζουν ως υπακοή αληθινής όπως και η αφοσίωση.

Αυτοί οι χρόνοι αφθονίας μπορούν να βγάλουν τη βαθιά σύνδεση μεταξύ μιας κυρίας καθώς και τα απόλυτα προτιμώμενα προϊόντα μακιγιάζ.

Δείτε πού πηγαίνω με αυτό;

Εξομολόγηση: Blush Woman = Me.

Συγκλονισμένοι, επέλεξα τους δοκιμασμένους και αληθινούς γιατρούς σκόνης γιατρού σε σκόνη φουσκώνουν στο Blushing Berry (περίπου $ 10) καθώς και άρχισε να το χρησιμοποιεί κάθε μέρα. Είχαμε ένα Torrid Rekindling του Ρομαντικού μας, καθώς και χτύπησα το τηγάνι γρήγορα. Κατάλαβα έπρεπε να επαναγοράσω. Πάλι.

Το μακροχρόνιο μακιγιάζ, καθώς και το Blog Blog ομορφιάς Unsung Heroes, διαθέτει πολύ αγαπημένα προϊόντα μακροπρόθεσμης συλλογής από μια σειρά από μονόκλινα μάρκες ομορφιάς.

Στα είκοσι χρόνια μου, έχω αφιερωθεί στο Blusting Berry πολύχρωμο Blush, αφού το χρώμα είναι πάντα σωστό για το skintone μου, καθώς και δεν χάνεται στη χρυσή μου επιδερμίδα. Πάντα βλέπω στιγμιαία υγιή, καθώς και ξύπνησα με το b.b., καθώς και να συγχωρούμε όταν κατά λάθος έχω ένα βαρύ χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Blushing Berry είναι ένα διαμάντι στο φαρμακείο ακατέργαστο καθώς και δεν είναι υπερβολικά περίπλοκο. Με κατανοεί καθώς το κατανοώ.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψω ότι κοκκινίζει μούρο καθώς και εγώ πάνε σταθερά τώρα. Είμαστε έτοιμοι να το πάρουμε στο επόμενο επίπεδο καθώς και να το καταστήσουμε σύντομα το Facebook-Bersond.

Έχετε ξανακάνω ένα παρελθόν αγάπη μακιγιάζ;

Σχετικά με τον Συγγραφέα
Η συμμόρφωση με την δημοσίευση των επισκεπτών γράφτηκε από τον Jenn Coyle του Hellobrio.com. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τον Jenn στο Twitter, το Facebook, Pinterest, Instagram, Google+, Etsy, καθώς και την κοινωνία6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ελέγξτε με τους φίλους σας με μακιγιάζ …Ελέγξτε με τους φίλους σας με μακιγιάζ …

Αντηλιακό, καθώς και γυμνό δέρμα … σε μια ακόμη φωτογραφία που πιθανότατα δεν θα έπρεπε να μοιραστείτε στο Διαδίκτυο, hahaha! Ελέγξτε με τους φίλους σας που αγαπούν μακιγιάζ, επειδή, οι