Η διάτρητη σακάκι απαντά κομψά την ανησυχία του τι παπούτσια να φορούν με την οποία τσάντα: η διάτρητη τσάντα από κακουχίες από τον Rian

μια ακόρεστη όρεξη για “μόνο ένα πιο πορτοφόλι”. I haz!

Και όχι να ξαναγυρίσω τον εαυτό μου, τον έλεγχο της πείνας μου καθώς και την εξόρυξη της ντουλάπα μου για κλασικά όπως η τσάντα καπιτονίας Kate Spade που σπάνια άφησε την πλευρά μου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2010, ανακαλύπτω νέους λόγους να αγκαλιάσω νέες τσάντες, όπως “αν ο κόσμος ήταν Πραγματικά εναντίον μου να πάρει ένα ακόμα πορτοφόλι, δεν θα είχε γεμίσει DSW με τόσο πολλά λατρευτά. ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τουλάχιστον, αυτό είπα τον εαυτό μου όταν εντοπίσαμε τη διάτρητη τσάντα, ένα προϊόν των διαμερισμάτων κακουχίας από τον Ριάν.

Την πρώτη φορά που το είδα ήταν στο Nordstrom.com λίγο πίσω, ωστόσο ήταν 80 δολάρια εκείνη την εποχή καθώς και προσφέρεται.

Κάθε φορά που επιθεωρήθηκα πίσω, προσφέρεται, οπότε σκέφτηκα ότι δεν έδειξε ότι ήταν …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Στη συνέχεια, όταν το εντόπισα στο DSW για $ 49,95 πριν από δύο εβδομάδες, πήγα! Δεν μπορούσα να δηλώσω όχι στο μαύρο, μαύρισμα, καθώς και κρέμα μπλοκαρισμένο σχεδιασμό, το οποίο πίστευα ότι θα επιλέξει σχεδόν τα πάντα.

Τώρα έχω όλο τον επιπλέον χρόνο στα χέρια μου (εντάξει, είναι μόνο περίπου 2 επιπλέον λεπτά) ότι δεν είμαι κόστος αναρωτιέμαι ποια σακούλα να φορέσει με τα παπούτσια, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το ελαφρύ, faux-δέρμα zip-top satchel γρήγορα φορτώνει ή κάτω.

Μπορώ να το γλιστρήσω αν πάω πίσω με τη μαύρη πλατφόρμα μου σφήνες το Σαββατοκύριακο ή πηγαίνοντας dressier με μαύρα σκασμένα σανδάλια για ένα μεγάλο δείπνο.

Και δεδομένου ότι έχει μέγεθος μόνο ιδανικό για τις ανάγκες μου (12 “x 6” x 9 “με λαβές έλασης καθώς και 4 1/2” πτώση), δεν αισθάνομαι σαν να καταπιεί την τσάντα μου.

Θέλω να πω, είμαι όλοι για τσάντες νεροχύτη της κουζίνας (καλύτερη για να γλιστρήσει σε μακιγιάζ αγορές πέρα ​​από το El Hub, Mwahahaha !!), ωστόσο όταν είναι το μισό βάρος μου, καθώς και το μέγεθος, τραυματίζοντας το γύρω.

Αυτή η τσάντα είναι ευρύχωρη καθώς και κατέχει έναν τόνο πράγματα, αλλά δεν με μετατρέπεται σε μια τσάντα με τα πόδια με δύο πόδια.

Λίγα πολλά περισσότερα προϊόντα σημείωσης … Έχει τρεις εσωτερικές τσέπες για τηλέφωνα, μυστικά καθώς και θεραπείες αιλουροειδών, καθώς και ένα ρυθμιζόμενο, clip-on ιμάντα μεταφοράς για να το μετατρέψει σε μια σακούλα σταυρού σώματος.

Ο ιμάντας λείπει από το δικό μου, το οποίο δεν αναγνώρισα μέχρι έφερα την τσάντα καθώς και να κόψω όλες τις ετικέτες, τόσο απολύτως σιγουρευτείτε ότι η τσάντα περιλαμβάνει αυτό αν καταλήξετε να το πάρετε.

Μεγάλη για: οποιοδήποτε άτομο που προσπαθεί να βρει ένα μεγάλο αξεσουάρ για την ερυθρελάτη της καλοκαιρινής τους ντουλάπα, τους λάτρεις των τσαντών, gals που βοηθούν τα κατοικίδια ζώα για τους αιλουροί με μαύρη / μαύρη / καφέ γούνα (επειδή είναι συντονισμός χρώματος). Αυτή είναι μια από αυτές τις τσάντες που εμφανίζεται όπως πρέπει να είναι πολύ πιο ακριβό. Ευτυχώς, στο DSW, δεν είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να ανακαλύψετε τα διαμερίσματα hardship από τον Rian διάτρητο Stachel τώρα στα καταστήματα DSW καθώς και στο διαδίκτυο.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Καλέστε ένα κουνάει … αλλά κάτι μου λέει ότι θα ήθελα να anlamasqua κραγιόν σε ESPΚαλέστε ένα κουνάει … αλλά κάτι μου λέει ότι θα ήθελα να anlamasqua κραγιόν σε ESP

Δεν ξέρω … έχω μόνο αυτή την ανεξήγητη αίσθηση ότι θα σας αρέσει το κραγιόν illamasqua σε esp ($ 24), όπως καθώς είμαι πάντα εξαιρετικά διαισθητικός όταν αφορά το μακιγιάζ